D&S DECOR a VALPAINT na výstave Nábytok a bývanie v Nitre

Na výstave Nábytok a bývanie v Nitre v dňoch 8.3. až 13.3. 2016 sme predstavili kolekciu luxusných dekoratívnych náterov na steny od talianskej spoločnosti VALPAINT.

Naše dekoratívne nátery a praktické ukážky aplikácie týchto náterov s rôznymi technikami nanášania a unikátnymi výslednými dekoratívnymi efektami, zaujali tisícky návštevníkov výstavy, ktorí navštívili našu výstavnú expozíciu.

 

Ostatné články

AKO VYBRAŤ DEKORATÍVNU FARBU ALEBO OMIETKU NA STENU.

AKO VYBRAŤ DEKORATÍVNU FARBU ALEBO OMIETKU NA STENU.

Elegancia a rafinovaná krása s dekoratívnymi farbami sa naozaj skrýva v detailoch. Tieto malé, no zároveň významné prvky môžu transformovať celý interiér a pridať mu nezameniteľný nádych luxusného štýlu. Každý pohľad na stenu, každý lúč slnka, ktorý sa lomí na povrchu, prináša nový zážitok a vyvoláva príjemné pocity.


VALPAINT INNOVATION & DESIGN

VALPAINT INNOVATION & DESIGN

Projekt VALPAINT INNOVATION & DESIGN – Think like an Artist je nový ambiciózny projekt navrhnutý spoločnosťou Valpaint, ktorého cieľom je preniesť dekoratívnu farbu na umeleckú úroveň a povzbudiť dekoratérov aby sa odvážili vyjsť zo svojej komfortnej zóny.


NOVÝ MODERNÝ ŠTÝL BÝVANIA

NOVÝ MODERNÝ ŠTÝL BÝVANIA

Už ste premýšľali nad tým, aký štýl bývania je pre Vás ten pravý? Necháte si poradiť od dizajnérov, alebo hľadáte niečo svoje, srdcu blízke? Inšpirujte sa moderným štýlom, ktorý harmonizuje farbné odtiene a nápadité štruktúry povrchov. Naše unikátne materiály Vám ponúkajú na výber širokú škálu rôznych farebných oditeňov a povrchových úprav.